Hennie de Kler: Coach, Trainer en Interim Manager

Links

Hieronder staat een kleine selectie aan coaching-gerelateerde links.
Deze links openen in een nieuw venster.

 • CoachNetwerk BV
  CoachNetwerk is de ideale partner voor grote organisaties die de coaching van medewerkers op strategische wijze willen inzetten en die ook het inkopen van coaching professioneel aanpakken. In afstemming met HRM, directie en/of de inkoopafdeling bieden zij u een document met heldere afspraken over matching, kwaliteitsborging, geheimhouding, tariefstelling en centrale facturering. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. Voor zowel individuele en als voor teamcoaching. Coachnetwerk werkt landelijk en heeft alleen geregistreerde of gecertificeerde coaches in haar bestand. Aan deze organisatie ben ik gelieerd.
 • TTI
  TTI Success Insights.  De online assesments van TTI Success Insights bewijzen hun praktische waarde door ondersteuning en versnelling te bieden in trajecten waar zelfinzicht van groot belang is. Ze zijn gebaseerd op de laatste inzichten op het gebied van mens en werk. En op meer dan 30 jaar onderzoek, ontwikkeling en ervaring in management development. Niets voor niets zijn de tools van TTI SI wereldwijd de meest gebruikte tools om de prestaties van individuen, teams en organisaties te verbeteren.
 • Thema: Uitgever van Verbaal judo en vele andere goede boeken op het gebied van management, training, coaching en persoonlijke effectiviteit.
 • Coachingland
  Coachingland is een onafhankelijke website voor het eenvoudig en snel vinden van uw coach, trainer, counselor, therapeut en/of adviseur. Het kiezen wordt vergemakkelijkt door het kunnen lezen van ervaringen van andere Coachingland gebruikers.
 • NOBCO De Nederlandse Organisatie voor BeroepsCoaches.                                         
  Heel veel informatie voor coaches en mensen die op zoek zijn naar een coach. Zoek je een coach, kijk dan bij het overzicht van andere NOBCO coaches, gesorteerd op o.a. postcode. Maar ook info over oa. de ethische beroepscode voor alle aangesloten coaches, de registratievoorwaarden en de 4 verschillende niveaus van coaches. De NOBCO biedt ook een overzicht van alle erkende opleidingen tot coach.
 • LVSC
  Landelijke Vereniging voor Supervisie en Overige Begeleidingsvormen.
 • Managementplein
  Algemene informatie over een scala aan onderwerpen die met management van doen hebben.
 • coaching-counselling.startpagina.nl
  Informatie over coaching en counselling met een overzicht van aangesloten coaches en counsellors op postcode.
 • Coaching.startkabel.nl
  Informatie over de verschillende vormen van coaching, geordend naar type coaching. Ook een aantal testen over persoonlijke kenmerken en ontwikkeling.